HALI YIKAMADA ÖNCÜ ADRES 2008 YILINDAN BERİ PROFOSYONEL HİZMET
  • KUSURSUZ TEMİZLİK İÇİN BİZİ ARAYIN
  • 212 493 04 51

SIK SORULAN SORULAR

Halı Yıkama Sıkça Sorulan Sorular ?

SIK SORULAN SORULAR

Bu bölümde siz değerli müşterilerimizin sıkça sorduğu soruların cevaplarını vereceğiz. Burada olmayan bir soru sormak için email atarak sorunuzu yazabilirsiniz.

1. Halımı ne sıklıkta temizletmem gerekir?

Cevap : Halı daha seyrek kullanılma yıkama sıklığı, ev sakinlerinin sayısına ve kullanım düzeyine bağlı olarak evden eve farklılık gösterecektir. Fazla kullanılan odalarda 3-6 ayda n odalarda ise 9-12 ayda bir temizletmeniz gerekir. Eğer çocuğunuz veya ev hayvanınız varsa, bütün ev halılarını en az yılda 2 defa komple temizletmeniz gerekir.

2. Halılarımız yaz – kış 3 günde nasıl teslim ediliyor çabuk teslim ettiğiniz için nemli kalmıyormu ?

Cevap : Hayır kesinlikle halılarınız nemli kalmıyor. Çünkü Sofi Halı Yıkama Firması olarak biz halılarınızı yaz – kış özel kurutma odalarımızda kurutuyoruz. Halılarınızda hiç bir sorun olmadan tertemiz ve kuru bir şekilde teslim alabilirsiniz.

3. Halılarımız poşetlenip parfümlenip mi bize teslim ediliyor ?

Cevap : Tabiki halılarınız en kaliteli poşet malzemeleriyle poşetlenip parfümleniyor. Evinizde mükemmel bir koku hissedeceginizden emin olabilirsiniz.

4. Halılarımı poşetten çıkarmadan 15 gün – 1 ay tutabilirmiyim?

Cevap : Hayır halılarınızı poşetten çıkarmadan en fazla 3 gün tutabilirsiniz. Çünkü soğuk ortamdan çıkıp sıcak ortama girdiği için halılarınız poşet içerisinde terleme yapabilir. Bu terlemenin sebebide küf tutmasına yol açabilir. Fakat Halılarınızın poşetlerini üstünden ve belli birkaç bölümünden yırtarak kenarıda tutabilirsiniz.

5. Halıma Leke Bulaştı ne yapmalıyım ? 

Cevap : Halınıza sıcak su döküp başka hiç bir işlem yapmadan Sofi Halı Yıkama Firmasını aramalısınız çünkü halınıza dökülen lekeyi sizler yapacağınız işlemlerle diğer kısımlarına da geçirebilirsiniz.

6. Halı üzerindeki mobilya izlerini nasıl yok ederim?

Cevap : Evlerde kullandığımız mobilyaların ara sıra yerlerini değiştirmek zorunda kalıyoruz ama en büyük sorunumuz mobilyaların eski yerlerinde iz bırakması. Peki nasıl kurtuluruz bundan ? Çözüm çok basit bu izleri ortadan kaldırmak için izlerin üzerine birer parça buz koyun ve erimesini bekleyin. Daha sonra üzerinde elektrik süpürgesini gezdirin. İzden eser kalmadığını göreceksiniz.

7. Halılardaki yanık izleri nasıl kaybolur?

Cevap : Halıdaki sigara ve benzeri yanıklarından kurtulmak için yanık yerler üzerinde zımpara kağıdıyla fazla baskı yapmadan dairesel hareketler yaparak kurtulabilirsiniz.

8. Halı ve kilimlerin kaymasını nasıl önlerim?

Cevap : Odalarınıza veya iş yerlerinize sermiş olduğunuz halı ve kilimlerinizin kaymaması için halı veya kilimin dört ayrı köşesine birer ince lastik veya köpük sünger parçası dikmek yeterli olacaktır.

Bir yorum bırakın